Geoff Keighley organiseert Summer Game Fest

Geoff Keighley organiseert Summer Game Fest

Gamejournalist Geoff Keighley organiseert vanaf deze maand de Summer Game Fest, een vier maanden durend evenement met diverse aankondigingen en onthullingen gerelateerd aan games.

De maker en presentator van The Game Awards wil daarmee diverse aankondigingen en evenementen van uitgevers die toch al op de planning stonden faciliteren en uitvergroten. Daarnaast wordt er op de officiële website van het evenement dieper ingegaan op de diverse aankondigingen en worden er ook demo's aangeboden.

Keighley legt in een Reddit-AMA uit dat hij hiermee vooral een centrale hub wil bieden aan gamers voor al het komende gamenieuws van mei tot en met augustus. Ook moet er vanaf volgende week een duidelijke kalender komen te staan met daarop alle aankomende onthullingen die al bekend zijn.

Evenementen zoals de onthulling van de third-party Xbox Series X-games aankomende donderdag, Sony's PlayStation 5-onthulling - waar nog geen datum voor is - en Keighley's eigen Gamescom-openingsshow worden onderdeel van Summer Game Fest. Ook uitgevers als Bandai Namco, Bethesda, Blizzard, CD Projekt Red, Warner Bros. en EA doen mee. Nintendo is vooralsnog niet van de partij, maar Keighley meldt dat hij nog in gesprek is met het bedrijf.

De maand mei valt onder 'phase 1'. Komende week moet er meer duidelijkheid komen over wat voor aankondigingen er in deze maand op de planning staan. De Inside Xbox-stream aankomende donderdag is dus een van de eerste evenementen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou