General manager van Homefront stapt over naar Ubisoft | Gamer.nl

General manager van Homefront stapt over naar Ubisoft | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Votypka wordt Senior Creative Director bij Ubisoft Red Storm, voorheen Red Storm Entertainment, dat momenteel bezig is met Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier. Mogelijk werkt Red Storm ook aan een nieuwe Rainbow Six-game, waarover recentelijk nieuwe geruchten naar buiten kwamen. 

Votypka werkte bij Kaos aan de first-person shooters Homefront en Frontlines: Fuel of War. Half juni werd de in New York gevestigde studio opgedoekt door uitgever THQ, de verdere ontwikkeling van de Homefront-serie is nu in handen van THQ's nieuwe studio in Montréal.

Vice versa

Het is niet de eerste keer dat een personeelswi eling plaatsvindt tu en Ubisoft en THQ. Eerder bewandelde game-ontwikkelaar Patrice Désilets de omgekeerde route van Votypka. Hij verruilde eerder deze maand Ubisoft Montreal voor THQ Montreal, om daar als creative director aan de slag te gaan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou