Geloofwaardige robotsamenleving in Scrapland | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Scrapland is een nieuwe 3rd person actiegame van MercurySteam, een nieuwe ontwikkelaar herrezen uit de as van RebelAct, de ontwikkelaar van de hack & slash game Severance: Blade of Darkne . Met Scrapland verruilt met de Middeleeuwse omgeving voor een wat meer futuristisch decor en biedt men ons een compleet vrij toegankelijke robotwereld. Deze stad, waarin robots op menselijke wijze samenleven, is voor de speler vrij toegankelijk.

De speler neemt de rol aan van D-Tritus, een robot welke de gave heeft de vorm aan te nemen van eender welke andere robot. Ook kan je de nodige GunShips stelen of bouwen, waarmee je je in de buitenlocaties door de wereld zal begeven. Voor de grafische stijl heeft men inspiratie gezocht bij de Pixar games, en Scrapland biedt een kleurrijke futuristische wereld met humoristische karakters in alle soorten en maten.

Scrapland is een spel met potentieel, maar helaas ook met het potentieel onder de voet gelopen te worden door andere, grotere titels. Hopelijk weet het spel met de fri e aanpak en de originele setting genoeg gamers te intere eren. Het interview bij Jolt doet ondergetekende alvast naar deze game uitkijken.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou