Geforce Now nu beschikbaar in Chrome-browsers

Geforce Now nu beschikbaar in Chrome-browsers

Streamingdienst Geforce Now is nu beschikbaar voor Chrome-browsers op Windows en nieuwe Mac-apparaten. Dat onthult href="https://www.nvidia.com/pt-br/geforce/release-notes/GFN/2_0_27/Rich/gfn-v2_0_27-rich-release-highlights/?ncid=afm-chs-44270&ranMID=44270&ranEAID=TnL5HPStwNw&ranSiteID=TnL5HPStwNw-PGNAuwb.AmJkbf_XrB6mRw" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Nvidia</a>.

Via een nieuwe website kunnen gebruikers inloggen en in de Chrome-browser gebruikmaken van de cloudgamingdienst. Daarmee is het ook mogelijk om games via een link direct te delen met anderen. 

Nividia geeft aan dat de eerder verschenen applicatie voor Windows 'de beste ervaring' biedt, aangezien de webversie nog in bètafase is. Bezitters van Mac-apparaten met Apple's nieuwe M1-chip kunnen volgens Nvidia nu ook de MacOS-app downloaden. 

Geforce Now is een dienst om eigen pc-games via een dienst als Steam naar andere apparaten te streamen via de cloudservers van Nvidia. Omdat uitgevers daarvoor toestemming moeten geven, ontbreken games van een aantal grote uitgevers als Activision, Square Enix en Bethesda.

Geforce Now is nu beschikbaar op Windows, MacOS, Nvidia Shield, Chrome OS, Android en iOS (webbrowser).

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou