Geen vliegtuigen, wel helikopters in Grand Theft Auto IV | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Tot teleurstelling van velen kwam onlangs aan het licht dat Grand Theft Auto IV geen vliegtuigen zal bevatten. Dit betekent echter niet dat je helemaal niet zult vliegen in het spel, want andere vliegende voertuigen zoals helikopters zijn wel gewoon van de partij en vormen zelfs een significant onderdeel van het spel. Dit kwam naar voren uit antwoorden op lezersbrieven in het blad Game Informer, het eerste magazine dat met informatie over Grand Theft Auto IV naar buiten kwam.

Alle typen voertuigen die in de vorige Grand Theft Auto-titels aanwezig waren, zouden ook in Grand Theft Auto IV van de partij moeten zijn, behalve de genoemde vliegtuigen. Dit betekent dus ook dat we opnieuw in boten rond mogen varen en dat shovels, tractoren, fietsen en motoren in het spel aanwezig zijn.

Auto's jatten gaat iets anders dan in voorgaande GTA-titels. Het hoofdpersonage Niko zal bij het stelen van een auto eerst de ruit van de auto inslaan en volgens Game Informer is dit zeer strak geanimeerd. De besturing van de auto's is soepeler dan voorheen, waarbij de auto veel natuurlijker over het wegdek beweegt dankzij de realistischer nagebootste vering. Voor een volledige lijst met details, zoals de verbeteringen in de AI, de grootte van de game, aanwezigheid van seizoenen en lekkere chickies, ga je naar GTANet.Met dank aan Gamer24 voor het melden van dit nieuws.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou