Geen splitscreen voor Battlefield 3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De coöperatieve modus, die twee spelers een aantal verschillende mi ies laat spelen, staat volledig los van de singleplayermodus van het spel. Dice heeft ook bekendgemaakt dat er zes coöpmaps te vinden zijn op de disc van de game, wanneer deze op 27 oktober lanceert voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

Dat is opvallend, want Patrick Bach van Dice heeft eind juni tegenover magazine PSM3 bevestigd dat het spel in ieder geval tien coöperatieve maps krijgt. Mogelijk zijn de ontbrekende vier maps te downloaden middels een code die wordt meegeleverd met de game.  

Getoond

Dice heeft de coöperatieve modus van Battlefield 3 dinsdag voor het eerst gedemonstreerd, tijdens zijn persconferentie op Gamescom. Daarvoor maakte de ontwikkelaar gebruik van de PlayStation 3-versie van de game. Daarnaast toonde het voor het eerst de straaljagers in de multiplayermodus in een trailer van de PC-versie.

Volg de Gamescom op Gamer.nl


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou