Geen Porsche in Forza Motorsport 4 | Gamer.nl

Geen Porsche in Forza Motorsport 4 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Dit doet me heel erg pijn", aldus Greenawalt. "Hoewel Forza Motorsport 4 wel RUF's bevat, zitten er geen Porsche-wagens in." Greenawalt legt uit dat het hiervoor al vanaf de eerste Forza een deal heeft moeten sluiten met EA. "In Forza 3 konden we door samen te werken met EA nog meer dan 35 verschillende Porsche-modellen stoppen. [...] Helaas konden we EA voor Forza 4 niet overtuigen om nog een keer een samenwerking aan te gaan."

Greenawalt hoopt dat er in de toekomst van Forza wel weer plek is voor Porsche. Hij vindt het zelf geen goed idee om concurrerende games ervan te weerhouden om bepaalde licenties te voeren, iets wat hij toen Forza de exclusieve rechten op Ferrari in bezit had ook niet gedaan heeft. "Fans zouden hier niet over na moeten hoeven denken. Zij zouden gewoon Porsches en Ferrari's moeten kunnen besturen in de game waar ze van houden."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou