Nieuws
Death Stranding

Geen PlayStation Plus nodig voor online Death Stranding

Game tevens goud gegaan

Geschreven door Dagmar De Groot op
PlayStation-Gebruikers hebben geen PlayStation Plus-abonnement nodig om Death Stranding online te spelen. Verder is Death Stranding goud gegaan, zo meldt Hideo Kojima via zijn Twitter-kanaal.

Hideo Kojima heeft via zijn Twitter gemeld dat Death Stranding een ‘gold master approval’ heeft, dit betekent dat de game officieel af en klaar voor productie is. Dit betekent echter niet dat er geen updates of patches gaan komen in de toekomst. Verder bedankt hij iedereen die betrokken is bij het creëren van de game, evenals alle fans die het project ondersteund hebben.

Tijdens de PlayStation: State of Play-livestream is laatst een limited edition van de PS4 Pro bekendgemaakt met een Death Stranding-thema en op eenpre-order pagina is op een afbeelding van de doos iets opvallends te zien. Hier staat het volgende; “Een betaald PlayStation Plus-abonnement is nodig voor online multiplayer. Apart verkocht. “Death Stranding” heeft geen PlayStation Plus-abonnement nodig.” Spelers hoeven dus geen PlayStation Plus-abonnement aan te schaffen om Death Stranding online te spelen, net als bij games zoals Fortnite en Apex Legends.

Bekijk hieronder de lanceervideo van de limited edition Death Strand PS4 Pro.

Death Strandings komt op 8 november uit voor PlayStation 4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Microsoft maakt alvast Xbox Game Pass-titels voor oktober bekend De beste gamedeals van de week: Tomb Raider en Far Cry 5
0

Reacties op: Geen PlayStation Plus nodig voor online Death Stranding

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.