Geen plannen voor Red Dead Redemption 2 singleplayer-dlc

Geen plannen voor Red Dead Redemption 2 singleplayer-dlc

Rockstar Games sprak laatst over dlc voor Red Dead Redemption 2 in een href="https://www.vg247.com/2019/09/27/red-dead-online-future-heists-villain-lawmen-business/" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank">interview </a>met VG/247. Hieruit blijkt dat er voorlopig geen singleplayer-dlc naar de westerngame komt.

Rockstar zegt zich volledig te richten op het online component: “Wij zijn momenteel voor 100% gefocust op online, omdat er zoveel te doen is en we hopen alles dat een speler leuk kan vinden aan singleplayer in de online wereld te brengen”. Tarek Hamad, online producer bij Rockstar, zegt dat ze houden van singleplayer-games en dat hij hoopt dat dit ook blijkt uit de grootte van het verhaal en het epiloog.

Hij vertelt dat hun ambities voor de singeplayer ontzettend hoog waren en dat die voor de multiplayer net zo hoog zijn, “en met Red Dead Online blijven we bouwen en uitbreiden om de wereld te evenaren die we hebben gecreëerd voor het verhaal van Red Dead Redemption 2, niet alleen met de rollen maar ook andere activiteiten, nieuwe willekeurige evenementen, personages om te ontmoeten en nieuwe manieren om met de wereld in contact te komen,” aldus Hamad.

De nieuwste update van Red Dead Redemption 2 is de Frontier-update, lees daar hier meer over.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ach ach rockstar/taketwo luisteren totaal niet naar hun fanbase en steken hier een dikke middelvinger naar ons. zowel bij gtaV als bij rdr2 willen wij een single player dlc maar nope enige wat ze updaten is de cash cow wat multiplayer heet. maar toch blijf ik hopen dat rdr2 een undead nightmare dlc krijgt.

0
test

@vladimirr ik denk dat je je daar in vergist.

0
test

@vladimirr Met alle respect, maar dit soort gebabbel is echt extreem dom. Elk groot bedrijf heeft een heel team met hoge pieten die maar 1 taak hebben: beslissingen nemen waardoor de winst geoptimaliseerd wordt. R* heeft met een gigantische games als GTA4 en RDR meerdere Single Player DLCs uitgebracht, heeft met GTA5 zich gefocust op Online en dat heeft zich dik uitbetaald. Waarom zou je als bedrijf in godsnaam maanden zo niet meer dan een jaar werk in Single Player DLC steken als je met een fractie van het werk wat meer wapens, outfits, paarden etc. in Online kan gooien en dan ook nog is meer geld verdient? Als mensen zo broodnodig Single Player DLC willen moeten ze met hun portemonnee stemmen door geen Online microtransactions te kopen.

0
test

@vladimirr Beide games zijn heel lang en in mijn ogen ook mooi afgerond. En dat ze geld steken in online, wie kan het ze kwalijk nemen? Rockstar is een bedrijf en wil nu eenmaal geld verdienen. Dat doen ze met grote updates waarvoor je optioneel iets kan kopen maar het HOEFT niet. Heb onlangs in GTA Online nog 1 miljoen gekregen. Gewoon als fanservice.

0
test

@bigds9fan. “Rockstar is een bedrijf en wil nu eenmaal geld verdienen” Als je dit over EA had geplaatst dan brak hier de hel los. Ach ja het is de al geliefde rockstar maar

0

@vladimirr ik vind het altijd grappig om te lezen in de comments dat één persoon denkt te weten wat de gehele player base wil en daarmee stelt dat de ontwikkelaar/uitgever een middelvinger opsteekt naar diezelfde player base.

0
test

@fonsrutte ` gellukig heb ik gezegd dat ze een middelvinger opsteken naar hun gehele fanbase, oh wacht.... toch wacht merendeels van de fanbase op een single player dlc en niet op online gebeuren ( wat nog steeds erg ruk is bij rdr 2 online).

0
test

Puur gebaseerd op het feit dat ze weten dat RDO bakken met geld op kan leveren als ze het net zo goed doen als bij GTA online. Zeggen m'n aandelen geen nee tegen tho'

0

Aanbevolen voor jou