Geen partychat in bepaalde modi Call of Duty: Black Ops | Gamer.nl

Geen partychat in bepaalde modi Call of Duty: Black Ops | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We hebben dezelfde beperkingen opgelegd [als bij Call of Duty: Modern Warfare 2] in bepaalde spelmodi, waarbij spelers misbruik zouden kunnen maken van de partychat", aldus Hunting, die daarbij de Search and Destroy-modus als voorbeeld noemt. De partychat zal niet beschikbaar voor spelmodi waarbij het "geen hout snijdt dat je met elkaar kunt communiceren."

Partychat staat los van games op Xbox 360 en laat Xbox 360-eigenaren op elk gewenst moment met elkaar communiceren. In bepaalde multiplayermodi in bijvoorbeeld shooters kan het toestaan van partychat er echter voor zorgen dat spelers op oneerlijke wijze met elkaar samenwerken. Treyarch probeert dit te voorkomen door in bepaalde modi partychat uit te schakelen.

3D

Call of Duty: Black Ops staat gepland voor 9 november. Eerder deze week werd bekend dat Black Ops al bij de lancering ondersteuning bevat voor het weergeven van 3D-beelden op PlayStation 3, PC en Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou