[geen nieuws]Lionhead: 'Hopelijk snel informatie over pc-versie Fable III' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Het is pijnlijk om toe te geven dat we nog geen vragen kunnen beantwoorden over de pc-versie van Fable III. Hopelijk kunnen we snel met informatie komen", laat de Britse ontwikkelaar vandaag in een tweet weten. In mei vorig jaar heeft Lionhead aangegeven de pc-versie tegelijkertijd te zullen uitbrengen met de Xbox 360-versie die in oktober is uitgebracht. In augustus kwamen echter terug op dat nieuws en kondigde een vertraging aan.

Fable III

Fable III is het derde deel in de Fable-serie. In dit derde deel is het doel koning of koningin te worden en te regeren. Spelers kruipen in de huid van de zoon of dochter van de held uit deel twee, en moeten een ware revolutie opzetten om het leiderschap over Albion te verkrijgen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou