[GEEN NIEUWS]GTA-studio zoekt medewerkers voor 'third-person actiespel' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Rockstar North vraagt in de vacature om een 'character animator', die "ervaring moet hebben met het ontwikkelen van een derdepersoon-actiespel." Daarnaast heeft de ontwikkelaar nog zes vacatures op Gamasutra geplaatst, waaronder één voor 'environment artist'. In de omschrijving voor deze functie staat: "Je houdt je bezig met het ontwerpen, bouwen en vormgeven van de wereld, en je moet de technische kennis bezitten om prachtig uitziende resultaten te produceren en daarnaast de vaardigheden hebben om het meeste uit de 'next-gen'-consoles te halen."

De vacatures zouden betrekking kunnen hebben op Grand Theft Auto V, waarover gisteren het gerucht ontstond dat deze zich in Hollywood af zou spelen. Het kan daarnaast ook gaan om het actiespel Agent, dat exclusief voor de PlayStation 3 in ontwikkeling is. De vacatures hebben in ieder geval niet betrekking op Max Payne 3 of L.A. Noire. De eerste titel wordt namelijk ontwikkeld door Rockstar Vancouver, de tweede door Team Bondi.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou