[geen nieuws] Kerstcadeau: 3 nieuwe premium auto's voor GT5 in Japan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De drie premium auto’s, een Lamborghini Murcielago LP 640, een BMW M3 Coupe en een Jaguar XJ13, kunnen gratis gedownload worden in de PlayStation Store. Echter moeten de Japanse gamers wel op tijd zijn om de premium modellen binnen te krijgen. De auto’s kunnen vanaf 24 december tot en met 31 januari gedownload worden.

Europa en de Verenigde Staten kunnen fluiten naar het kerstcadeau. Echter zijn de auto’s wel via een omweg te verkrijgen. Zo zitten de Lamborghini en BMW als bonus bij de Collector’s Edition toegevoegd en is de Jaguar te downloaden door een promotieactie via de Gran Turismo 5 Facebook applicatie.

Premium auto's

Gran Turismo 5 is de langverwachte racegame voor de PlayStation 3. Onlangs maakte ontwikkelaar Kazunori Yamauchi bekend dat er verschillende auto's in Gran Turismo 5 verbeterd zullen worden en als 'premium' auto's zullen functioneren. Deze auto's hebben in de game meer detail dan de normale auto's.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou