Geen Move-ondersteuning voor LBP2-editor bij release | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Er zullen wel levels op de LittleBigPlanet 2-gamedisc zitten die met Move gespeeld kunnen worden, maar het bouwen van levels met Move-ondersteuning komt later, zegt Alex Evans, mede-oprichter van ontwikkelaar Media Molecule. Evans denkt dat Move vooral van pas komt bij de optie Direct Control Seat. Direct Control Seats kunnen op verschillende objecten als voertuigen en robots geplaatst worden, zodat de Sackboy ze kan besturen.

Spelers kunnen met deze optie zelf bepalen welke uitwerking verschillende knoppen hebben. Zo is het denkbaar dat een robot gaat lopen door een controller naar links en naar rechts te kantelen, en kan schieten met de X-knop. De gebruiker kan dat zelf bepalen, en zal na de patch ook Move-handelingen hierop toe kunnen pa en. Tot die patch kunnen gebruikers met PlayStation Move alleen de levels spelen die door Media Molecule zijn gemaakt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou