Gebruikersrecensies Battlefield 2042 op Steam grotendeels negatief

Gebruikersrecensies Battlefield 2042 op Steam grotendeels negatief

De gebruikersrecensies op Steam van het vrijdag officieel uitgekomen Battlefield 2042 zijn op dit moment grotendeels negatief.

Er zijn meer dan 35.000 recensies door gebruikers geplaatst, zo valt op Steam te zien. Maar 26 procent van die recensies zijn positief. Daarmee staat de game nu op nummer negen in de lijst met slechtst ontvangen games op Steam ooit, volgens steam250.com

Veel gamers uiten hun kritiek over de staat waarin de multiplayergame is gelanceerd. Dice heeft vorige week in ieder geval een eerste patch uitgegeven om diverse bugs en problemen te verhelpen, maar de komende dertig dagen moeten er nog twee updates uitkomen.

Gamer.nl plaatste onlangs een review-in-progress: "Battlefield 2042 lijkt de Battlefield-formule op aparte wijze te herpakken. Met een futuristische draai en focus op samenspel tussen Specialists staat dit deel fier op zichzelf, terwijl het schietwerk trouw blijft aan eerder succes. Zowel de voortzetting van klassieke modi als het nieuwe Hazard Zone hebben potentie om interessant te blijven; het Portal-element loont vooral als ingebakken remaster van multiplayernostalgie. De levensverwachting van de game valt of staat echter wel met het servicecomponent, waarover nog bijzonder veel onduidelijk is." De uiteindelijke review volgt spoedig.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb alleen de beta gespeeld en hoewel het me het gevoel van bf4 gaf, had de games zoveel bugs dat ik wel een tijdje wacht met kopen of tot ie misschien in gamepass komt. Ook omdat ea er een mp only van gemaakt heeft en wel volle prijs voor wilt zeg ik lvoor me zelf budget bak of gamepass.

0
test

Mensen zijn ook wel enorm zoutig. Iedereen verwacht om wat voor reden dan ook een kloon van BF4. Dat is het niet en hoeft het ook niet te zijn. Ja, er is nog een hoop te verbeteren aan de game, maar de basis is echt wel tof. Battlefield launches zijn meestal niet goed, maar schijnbaar zijn we dat allemaal massaal vergeten. BF4 kreeg in de eerste weken ook overwegend slechte reviews, maar is uiteindelijk ook een heel populair spel geworden en gebleven.

0
test

@geeMc Goed verwoord, dit zijn ook mijn gedachten over BF 2042. Ik heb er veel lol mee, ben al rang 31. Dat zegt genoeg.

0

@geeMc Die reviews gaan ongetwijfeld over het scala aan bugs en glitches maar het klopt ook wat je zegt battlefield 4 is de cod mw2 van battlefield niemand stopt ooit met vergelijken en dat terwijl bf1 imo toch echt wel beter was. Ik vind deze bf iig een stap in de goede richting

0
test

@geeMc "Battlefield launches zijn meestal niet goed, maar schijnbaar zijn we dat allemaal massaal vergeten." Dit mag dan zo zijn. Ik vind niet dat we dit normaal moeten vinden. Dat een game uiteindelijk goed is, is leuk. Maar deze hoort bij de release gewoon naar behoren te werken. Ja, dit is bij veel AAA-games het geval. Maar daarmee wordt het naar mijn mening niet acceptabeler.

0
test

@MeneerAert Dat ben ik ook met je eens. Het wordt elk jaar droeviger. Het grootste probleem met BF2042 vind ik ook niet eens zozeer de bugs, want die vallen naar mijn ervaring best mee. De content is voor mij het probleem. Er is te weinig. Met 8 maps op all-out war en 6 maps in portal, een handjevol wapens en te weinig overall diversiteit kan ik niet zeggen dat het genoeg is. Het hele idee van 'seasons' zoals in CoD stoort me enorm. Maargoed, de game is verder wel leuk.

0

Aanbevolen voor jou