Gears of War 3 krijgt coöperatieve modus voor vier spelers | Gamer.nl

Gears of War 3 krijgt coöperatieve modus voor vier spelers | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens Bleszinski speelt ieder personage in de game op een originele manier een rol in het verhaal van Gears of War 3. Zo kunnen alle vier de gamers met een betekenisvol iemand spelen in plaats van een inwi elbaar personage. Naast Marcus en Dom is bijvoorbeeld ook de vrouwelijke personage Anya Fye speelbaar.

Jachtgeweer

Daarnaast maakt Epic een paar nieuwe wapens bekend voor Gears of War 3. Zo is er een afgezaagd dubbelloopsgeweer dat krachtiger is dan het normale jachtgeweer, maar wel langere herlaadtijden heeft. Ook is er de Pendulum Lancer, een oudere versie van de bekende Lancer met de kettingzaag. Deze Lancer heeft veel terugslag en een groot zwaard aan het uiteinde dat voor heftige executies gebruikt kan worden.

Bleszinski kondigde gisteren tijdens de talkshow van Jimmy Fallon Gears of War 3 aan. De game moet vanaf 8 april 2011 verkrijgbaar zijn in Europese winkels.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou