Gears of War 3-feest op 19 september in Amsterdam | Gamer.nl

Gears of War 3-feest op 19 september in Amsterdam | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Aanwezige feestgangers kunnen meedoen aan een Gears of War 2-toernooi en een Dance Central-wedstrijd. Vanaf middernacht kunnen ze Gears of War 3 aanschaffen, dat op die dag gelanceerd wordt. De eerste honderd mensen die een ticket kopen via GamerzDeluxe.com kunnen bovendien de Limited Edition kopen voor de prijs van de normale editie. Een ticket kost 12,50 euro voor mannen, vrouwen mogen gratis naar binnen. Het feest duurt van 19:00 tot 1:00 uur en de muziek wordt verzorgd door DJ Dirty Dice, DJ Sharity Jade en DJ Romeo Rampage.

Het evenement wordt niet in samenwerking met Microsoft georganiseerd. Volgens Kim van der Wouden van organisator Gamerz Deluxe juicht de uitgever dergelijke evenementen wel toe, maar wil het zijn naam er nog niet aan verbinden. Ook ontwikkelaar Epic Games heeft enthousiast gereageerd op het initiatief en heeft Gamerz Deluxe toestemming gegeven om zijn logo op de flyer en poster te zetten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou