Nieuws
Gears 5

Gears 5 krijgt nieuwe gamemodus met Gridion-update

Komt binnenkort uit

Geschreven door Jolien Mauritsz op
Binnenkort komt er gloednieuwe content uit voor Gears 5 met de Gridion-update. Ontwikkelaar The Coalition voegt onder andere een nieuwe gamemodus toe.

De nieuwe modus in Gears 5 heet Gridirion. In deze moeten spelers in een team van vijf de vlag van de tegenstander veroveren. Alleen moeten ze oppassen, want elke speler heeft maar één leven. In het begin van de speelronde is de vlag in het midden van de map te vinden, waarbij het de bedoeling is dat de speler de vlag aanraakt om hem op te pakken. Nadat de vlag is bemachtigd moet de speler zelf naar de endzone van de vijand bewegen en daar vijf seconden zien te overleven om een touchdown te scoren. Mocht een speler met de vlag vast doodgaan, dan valt die op de grond.

Gears 5

Ook al speelt de vlag een grote rol in deze nieuwe spelmodus, kills zijn ook nog steeds belangrijk voor het puntentotaal. De puntentelling werkt als volgt: Spelers krijgen twee punten voor een touchdown, twee punten voor de eliminatie van het vijandige team en één punt voor het bezitten van de vlag zodra de tijd om is.

Naast de nieuwe gamemodus voegt The Coalition ook vier nieuwe personages toe aan het spel. Hieronder vallen twee helden, een offensief personage genaamd Augustus Cole en een tank genaamd Clayton Carmine. De andere twee personages zijn de bad guys Queen Myrrah en de Theron Guard.

Met de update komen ook nog een aantal nieuwe maps met onder andere een nieuwe map, Pahanu. Deze brengt spelers naar de ruines van een oude beschaving temidden van de enorme wortels van de jungle. Naast Pahanu is ook de Canals-map uit Gears 4 terug in het spel en voegt The Coalition ook de 2v2-map: Arena en Annex toe.

Tot slot heeft Operation 3: Gridion nog een aantal nieuwe skins voor wapens en personages en nieuwe uitdrukkingen. De trailer van de update is hieronder te bekijken. Operation 3: Gridion is vanaf 31 maart beschikbaar op de Xbox One en pc. Lees hier onze review over Gears 5.

Dit artikel delen:

Lees meer

The Wonderful 101 Remastered krijgt nieuwe trailer Live om 15:00 - Martin gaat los in Bleeding Edge
1

Reacties op: Gears 5 krijgt nieuwe gamemodus met Gridion-update

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    do365nic

    • 26 maart 2020 12:31
    ze zouden beter split screen toevoegen op pc voor de overige modussen

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.