Gearbox werkt aan nieuwe Borderlands-game

Gearbox werkt aan nieuwe Borderlands-game

Gearbox Software werkt aan een nieuwe game in de Borderlands-franchise.

Dat heeft Gearbox-oprichter Randy Pitchford op Twitter laten weten. GamesBeat-redacteur Jeff Grubb

Watch on YouTube

 dat hij geruchten had gehoord over een nieuwe Borderlands-game, waar volgens hem meerdere studio's aan zouden werken.

Pitchford reageerde op de geruchten op Twitter, waarbij hij ontkende dat andere studio's een Borderlands-game ontwikkelen. "Deze geruchten zijn niet accuraat. Gearbox is de hoofdontwikkelaar van alle toekomstige games in de Borderlands-franchise (of alle games die er mee te maken hebben), zonder dat er andere studio's aan te pas komen."

Daarna gaf Pitchford toe dat er inderdaad een Borderlands-game in ontwikkeling is. "We werken aan geweldig materiaal dat je hopelijk gaat verrassen en verrukken. Als iemand talent heeft en mee wil werken aan Borderlands: we werken aan de grote :)" Wat Pitchford precies met "de grote" bedoelt is niet bekend, maar dat hij praat over een nieuwe Borderlands-game in ontwikkeling, is duidelijk.

Embracer Group - het moederbedrijf van onder andere Koch Media en THQ Nordic - nam eerder dit jaar Gearbox over. De ontwikkelaar blijft voor de Borderlands-reeks echter samenwerken met 2K Games.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Volgens mij riep hij exact hetzelfde over Borderlands 3. Dat was ook "the big one". Dat past wel in zijn grootheidswaanzin eigenlijk.

0
test

@gimbal2 Randy is echt een rare vent. En wat voor game zou het zijn dan? Mobile game?

0
test

Borderlands 3 vond ik vies tegenvallen. Heb die ook niet afgemaakt. Maar die game Tales from Borderland (o.i.d.) vond ik echt briljant! Dat was ook de reden dat ik deel 3 kocht. Maar die was het voor mij dus niet. :(

0

@Michael-Raymond-Clayton Tales from the Borderlands komt ook van een totaal andere studio af. Plus een heel ander type game.

0
test

@Tinus Tussengas-1 weet ik, maar ik vond de setting dus tof en had de hoop dat de humor even sterk zou zijn in deel 3. Helaas...

0

Aanbevolen voor jou