Gearbox onthult volgende week meer over de toekomst van Borderlands

Gearbox onthult volgende week meer over de toekomst van Borderlands

Uitgever Gearbox onthult volgende week meer over de toekomst van Borderlands. Dat kondigt de studio aan via het eigen Twitter-kanaal.

Gearbox houdt op 12 september een panel voor PAX. Dat is normaal gesproken een evenement op een beursvloer, maar door de coronacrisis wordt er een online variant georganiseerd.

Gearbox geeft aan dat er meerdere games uit hun stal worden getoond, maar Borderlands wordt met naam en toenaam genoemd. Het zou kunnen gaan om meer DLC voor Borderlands 3, maar de laatste contentupdate voor de eerste Season Pass werd onlangs al onthuld. Mogelijk gaat het dus om een heel nieuwe seizoenspas voor het volgende jaar van Borderlands 3. Natuurlijk zou het ook om een nieuwe game kunnen gaan.

De panel vindt plaats op 12 september, om 21:45 uur Nederlandse tijd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben benieuwd. Ik vermaak me nog steeds kostelijk met BL3. Verheug me ook erg op de laatste DLC. Denk dat ze misschien meer DLC gaan uitbrengen, maar dan in kleiner formaat. Hebben ze voor BL2 destijds ook gedaan. Of misschien een heruitgave van BL2, met vernieuwde mechanics, graphics and online integratie? Of toch gewoon BL4? Wie weet.

0

Aanbevolen voor jou