Gary Oldman en Ed Harris spreken stemmen CoD: Black Ops in | Gamer.nl

Gary Oldman en Ed Harris spreken stemmen CoD: Black Ops in | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Oldman spreekt de stem in van Viktor Reznov, een rol die hij al eerder heeft aangenomen in Call of Duty: World at War. Harris spreekt de stem in van CIA-agent Jason Hudson, één van de hoofdpersonages uit de game. David S. Goyer, scriptschrijver van films als The Dark Knight en Blade, zal ook het script van Black Ops voor zijn rekening nemen.

Gary Oldman staat bekend als veelzijdig acteur en heeft prominente filmrollen gehad in onder andere The Fifth Element, de Harry Potter-films en Bram Stoker's Dracula. Ed Harris verscheen eerder in films als Apollo 13 en The Aby . "Oldman, Harris en Goyer worden als drie van meest talentvolle mensen in Hollywood gezien en zij pa en perfect bij Black Ops' ambitieuze singleplayer", aldus Mark Lamia, directeur van Call of Duty-ontwikkelaar Treyarch.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou