Gamescom wordt dit jaar wederom geheel digitaal gehouden

Gamescom wordt dit jaar wederom geheel digitaal gehouden

Gamescom wordt in augustus voor het tweede jaar op een rij volledig digitaal gehouden.

Eerder dit jaar communiceerden organisatoren Koelnmesse en German Games Industry Association (GAME) nog naar buiten dat er plannen waren voor een hybride evenement dat deels fysiek, deels digitaal gehouden zou worden. Van die plannen is nu afgezien.

"Ondanks dat het hybride concept goed werd ontvangen door onze partners, moesten we erkennen dat Gamescom nog te vroeg komt voor veel bedrijven in de industrie om betrouwbare plannen te maken", aldus Oliver Frese, COO van Koelmesse. "Maar één ding is duidelijk: iedereen heeft nu de mogelijkheid nodig om betrouwbare plannen te maken. Daarom gaan we dit jaar wederom voor een volledig digitale Gamescom. Met voldoende tijd kunnen we gamers eind augustus een nog sterker online evenement bieden."

De geplande data zijn ook aangepast. Het jaarlijkse Gamescom: Opening Night Live, dat gepresenteerd wordt door Geoff Keighley en diverse nieuwe aankondigingen en trailers bevat, vindt nu plaats op woensdag 25 augustus. De hoofddagen van het evenement zijn vervolgens op 26 en 27 augustus. Voorheen was het de bedoeling dat de show van 25 tot en met 29 augustus zou lopen.

Gamescom

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou