Gamer.nl start samenwerking met Facebook | Gamer.nl

Gamer.nl start samenwerking met Facebook | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Gamer.nl heeft onder andere de zogenaamde "Like-buttons" geïmplementeerd, waarmee gebruikers onderaan alle content op Gamer.nl aan kunnen geven wat ze ervan vinden. Ook kunnen gebruikers berichten op Gamer.nl posten op hun eigen Facebookpagina. 

Gamer.nl heeft voor de E3 bovendien een evenement georganiseerd met Facebook. De E3-persconferenties van Microsoft, Nintendo en Sony worden door Gamer.nl live geblogd. Facebook jaagt deze liveblogs aan met banners op zijn website. Op de liveblogpagina's kunnen gebruikers hun mening geven over het nieuws en de gebeurteni en via de geïntegreerde Facebook-chatfunctie. Gamer.nl-bezoekers kunnen uiteraard ook hun mening geven via de reactiemodule onderaan de pagina.

De blogs van Microsoft en Nintendo zijn ook te volgen op Nu.nl. Gamer.nl verzorgt al langere tijd het nieuws voor de grootste nieuw ite van Nederland, maar dit is de eerste keer dat er een live-evenement als dit tegelijk te volgen is op beide websites. Voor plaatsing op de zustersite van Nu.nl, Dnews.de, worden de liveblogs ook vertaald naar het Duits. De persconferentie van Microsoft vindt plaats op maandag 14 juni om 19:00 uur, Nintendo volgt op 15 juni om 18:00 uur en Sony om 21:00 uur. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou