Zoals we gisteren al aangaven maak jij kans om dalijk op 31 oktober tot 2 november de Futuris Powerplay te bezoeken. In samenwerking met Futuris Powerplay geeft GamerNL 50 duokaarten weg aan die Gamers die antwoord kunnen geven op onderstaande vragen.Vraag 1: Welk van de console giganten zijn vertegenwoordigd op de Futuris Powerplay?

Vraag 2: In welke Europese hoofdstad wordt de Futuris Powerplay gehouden?

Vraag 3: Hoeveel keer is de Futuris Powerplay eerder gehouden?

Als jij graag naar de Futuris Powerplay wilt en je weet de antwoorden op bovenstaande vragen, stuur je antwoorden dan voor 27 oktober naar onderstaand email adres onder vermelding van FUTURIS POWERPLAY.

DEPONEER JE ANTWOORD HIER

Zorg ervoor dat je een geregistreerde bezoeker bent en vermeld in je antwoord email duidelijk je ECHTE naam voluit. Winnaars krijgen per Email bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Toegangsbewijzen zijn geldig voor 2 personen, dus je kunt je partner of vriend meenemen. Vervoer naar de Futuris Powerplay is voor eigen kosten. Je mag maar 1 keer je antwoorden insturen. Winnaars komen op de gastenlijst van de Futuris Powerplay te staan en krijgen niets tastbaars thuisgestuurd. Wel krijgen ze tijdens en na hun bezoek aan het evenement een goodybag van de Futuris organisatie in samenwerking met de aanwezige partijen.