Gamer.nl Android-app nu nog beter via gratis update | Gamer.nl

Gamer.nl Android-app nu nog beter via gratis update | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Versie 1.0.1 verhelpt een aantal crashes en maakt een hele reeks aan kleinere bugfixes en aanpa ingen. Eigenaren van de app krijgen in de loop van de dag automatisch de vraag of ze de de app gratis willen updaten. Wil je hier niet op wachten, dan kun je ook zelf naar de winkel gaan om de update te downloaden. Zijn er nog bepaalde problemen met de app, laat het dan niet om te reageren. We gaan dan zo snel mogelijk aan de slag om ze op te lo en!

De Android-applicatie bevat – net als de onlangs gelanceerde iPhone- en iPad-applicatie – alle nieuwsberichten, artikelen en video’s die ook op de website van Gamer.nl te vinden zijn. De app heeft toegang tot een game-archief met informatie over meer dan 10.000 games.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou