Gamer.nl aanwezig op Dutch Comic Con | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

De Jaarbeurs Utrecht staat deze twee dagen in het teken van games, comics, films, stripboeken, boeken in het Young Adult-genre, cosplay, sciencefiction, fantasy en cartoons. Tijdens de beurs is het mogelijk om bekende acteurs, tekenaars en cosplayers te ontmoeten. In een bioscoop zijn de nieuwste films te zien en er is ook memorabilia te bewonderen zoals de Batmobile uit 1966 en de DeLorean uit Back to the Future.

Daarnaast zijn er games te spelen en is er een markt waar van alles te koop is. Op het hoofdpodium treden op zaterdagavond zowel de punkband Misfits als de band Cosmic Rays op. 

DCC

 

Meer informatie en kaarten zijn te vinden op de website van Dutch Comic Con.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou