Gameplaybeelden van No More Heroes 3 ‘gelekt’

Gameplaybeelden van No More Heroes 3 ‘gelekt’

Er zijn gameplaybeelden de Nintendo Switch-game No More Heroes 3 gelekt. Het complete beeld is echter niet te zien, omdat het hoofd van ontwikkelaar Goichi "Suda51" Suda zat ervoor.

Het ‘lek’ gebeurde tijdens de laatste minuten van de New Game+ Expo 2020 Showcase. In die laatste minuten vertelde Suda een speciale boodschap over dat gamers deze periode kunnen om meer games op te pakken en te gaan spelen. Terwijl hij met zijn boodschap bezig was waren er plotseling beelden van de nog niet uitgekomen No More Heroes 3 te zien in de achtergrond. Suda leek het niet door te hebben en ging door met verhaal. Kijkers konden alleen maar een gedeelte zien, want een groot deel van de achtergrond werd geblokkeerd daar het hoofd van de ontwikkelaar.

Op Twitter zegt Suda dat het gaat om ‘een ongelukkige editing-fout’, maar fans zijn ervan overtuigd dat dit ‘lek’ gepland was. Zijn tweet is hieronder te bekijken. No More Heroes 3 moet dit jaar gaan uitkomen op de Nintendo Switch. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou