Gameplaybeelden Star Wars 1313 getoond, lijkt next-gen | Gamer.nl

Gameplaybeelden Star Wars 1313 getoond, lijkt next-gen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

LucasArts heeft nog niet aangekondigd voor welke platformen de third-person shooter in ontwikkeling is. Dit is ongebruikelijk, met het oog op de hoeveelheid gameplaybeelden die er nu zijn uitgezonden. Naar verwachting is dit omdat de game uitkomt voor PC en de volgende generatie spelcomputers. Aangezien die spelcomputers nog niet officieel zijn aangekondigd, mag LucasArts die platformen nog niet noemen

LucasArts maakte eerder bekend dat 1313 een volwa en cover-shooter is, waarin spelers de rol van een premiejager aannemen. In de onderwereld van Level 1313, een stad onder het oppervlak van de planeet Coruscant, gaan spelers met behulp van een arsenaal aan "exotische wapens op jacht naar diverse doelwitten. Daarbij ontrafelt de speler een criminele samenzwering.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou