Gameplaybeelden Life is Strange: Before the Storm onthuld | Gamer.nl

Gameplaybeelden Life is Strange: Before the Storm onthuld | Gamer.nl

Het Life is Strange-kanaal op YouTube heeft een gameplaytrailer gepubliceerd van Life is Strange: Before the Storm.

De trailer toont het hoofdpersonage Chloe die wakker wordt in haar kamer. Vervolgens verkent ze haar kamer en de rest van het huis en krijgen kijkers een beeld van de mogelijke acties en interacties met de objecten in de game. De tweede helft van de trailer toont scènes met Chloe en David Madsen, een ander terugkerend personage in de spelreeks.

Before the Storm is een prequel van de game Life is Strange, die in 2014 uitgebracht is, en speelt zich drie jaar voor het verhaal van die game af. Before the Storm doet het tijdrei ysteem uit de eerste game van de hand in ruil voor het nieuwe Backtalk-systeem. De speler krijgt hiermee bepaalde keuzes tijdens conversaties die zowel positieve als negatieve effecten kunnen hebben.

Life is Strange: Before the Storm wordt niet ontwikkeld door Dontnod Entertainment, maar door Deck Nine Games, de ontwikkelaar van onder anderen Ratchet: Gladiator.

De game is opgedeeld in drie episodes. Episode 1: Awake is beschikbaar vanaf 31 augustus op PS4, Xbox One en pc. De andere episodes zullen later verschijnen waarvan een specifieke releasedatum nog niet bekend is. Bekijk hieronder de trailer.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou