Het gebied dat in de video te zien is heet The Wetlands. Deze omgeving zou fungeren als een soort hubwereld, vanuit hier konden spelers naar verschillende regio's van Nosgoth reizen waar zich bazen en dungeons bevonden. Spelers konden de wereld verkennen, tegenstanders bevechten en hun vaardigheden uitbreiden en upgraden.

Geannuleerd

De NeoGAF-gebruiker geeft aan dat hij verscheidene bronnen heeft gebruik voor de informatie, screenshots en gameplaybeelden van Legacy of Kain: Dead Sun, waaronder een oud-ontwikkelaar. Volgens een van de bronnen was het spel in pre-alfa toen het in 2012 geannuleerd werd.

Legacy of Kain: Dead Sun was volgens de NeoGAF-gebruiker in ontwikkeling bij Climax Studios. De ontwikkelaar van de vorige games uit de reeks, Crystal Dynamics, had een adviesrol. Uitgever Square Enix schrapte de game omdat er volgens financiële voorspellingen niet genoeg exemplaren verkocht zouden worden.

Nosgoth

Square Enix gaf wel het groene licht aan een multiplayercomponent van de game. Deze kwam onlangs uit onder de naam Nosgoth, dat momenteel in open bèta is. In deze asymmetrische multiplayergame bestaat het ene team uit vampiers, en het andere uit vampierjagers.