Atari VCS-console nogmaals uitgesteld, krijgt betere hardware

Atari VCS-console nogmaals uitgesteld, krijgt betere hardware

De nieuwe console van Atari, de Atari VCS, is href="https://medium.com/@atarivcs/more-power-is-coming-to-the-atari-vcs-20c02f3aefc2"><b>opnieuw uitgesteld.</b></a> Het apparaat krijgt wel sterkere hardware dan voorheen gepland was en komt nu naar verwachting eind 2019 uit

De Atari VCS krijgt nu een 14nm AMD Ryzen-chip waardoor er meer kracht voor de games beschikbaar wordt. Hiernaast kan de console hierdoor 4K-video’s voor streamingsdiensten als Netflix afspelen.

Het team gaf toe dat het uitstel niet per se goed nieuws is voor degenen die de VCS al aangeschaft hebben via de Indiegogo-voorverkoop. Zij hebben al langere tijd op de console moeten wachten, maar Atari geeft aan dat dit uiteindelijk beter is voor de kwaliteit van de console. Zo zou de console koeler en stiller zijn, terwijl dit een minimale impact heeft op het fabrieksproces. Dit neemt niet weg dat het voor sommige fans vervelend begint te worden. De console zou namelijk oorspronkelijk in 2018 al uitkomen.

De console zal voor ongeveer driehonderd dollar verkocht worden. Over verdere specificaties is niet heel veel bekend. Door de laatst gedeelde foto’s weten we de controllers draadloos zullen zijn. De console zal volgens Atari zowel bruikbaar zijn voor klassieke games als voor moderne games.

Volgens Atari heeft de ontwikkelaar veel aandacht gestoken om het ontwerp van de console en doos een industrieel gevoel te geven. De mini-console heeft moderne lijnen, maar toch met klassieke details.

Media has no description

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Is er nog iemand met het juiste aantal chromosomen die in deze hoax gelooft?

0
test

@Kwolly 1 april schijnt ie uit komen. Echt.

0
test

Wat wordt het volgende? “We stellen hem voor nog eens 10 jaar uit, dat is wederom heel vervelend voor diegene die hem gekocht hebben maar hierdoor wordt de hardware nog beter van”.

0

Aanbevolen voor jou