'Game Room bevat geen gewelddadige games' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Game Room bevat alleen games voor spelers van alle leeftijden, of vanaf tien jaar en ouder. Doordat niet alle spellen afzonderlijk gekeurd moeten worden, bespaart dit Microsoft een aanzienlijk bedrag. Hierdoor zullen arcadegames als Mortal Kombat, Street Fighter en Metal Slug niet in de Game Room verschijnen.

De Game Room is een nieuwe service van Microsoft voor de PC en Xbox 360 waarin spelers hun eigen arcadehal kunnen samenstellen. Er zullen dertig verschillende arcadegames beschikbaar zijn tijdens de lancering van Game Room, waaronder Football, Astrosmash, Millipede en Space Hawk.

Prijzen

Games voor de Game Room kosten 400 Microsoft-punten (4,65 euro) om ze op zowel de Xbox 360 als de PC speelbaar te maken, 240 Microsoft-punten (2,80 euro) voor een game op één systeem en 40 Microsoft-punten (bijna 50 cent) voor 'twee kwartjes' aan speeltijd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou