Game Gear Micro onthuld

Game Gear Micro onthuld

Sega heeft de Game Gear Micro onthuld - vier verschillende miniversies van de handheld met daarop diverse klassieke games.

Elke variant heeft andere games om te spelen. De zwarte versie bevat Out Run, Royal Stone, Sonic the Hedgehog en Puyo Pury Tsu, de blauwe versie heeft Gunstar Heroes, Baku Baku Animal, Sylvan Tale en Sonic & Tales, de gele versie Shining Force, Shining Force 2, Shining Force: Final Conflict en Nazo Puyo: Arle no Roux, en de rode versie heeft Columns, The G.G. Shinobi, Megami Tensei Gaiden: Last Bible en Megami Tensei Gaiden: Last Bible Special.

De miniversies van de handheld uit de jaren '90 verschenen op 6 oktober in Japan. en kosten omgerekend 40,90 euro per stuk. Een Westerse release is vooralsnog niet aangekondigd. Vorige week hintte een redacteur van het Japanse tijdschrift Famitsu al naar een grote aankondiging rondom Sega.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Is dit het grote nieuws van Sega?? Wie wilt dit nou??? 40euro per uniy met maar 4 games? Zooooo klein dat het amper te zien en te bespelen is? Next!

0
test

DIT is de grote aankondiging?! Welke volgens dhr. Nishikawa net zo revolutionair zou zijn als de aankondiging van de PS5? Hahahaha, staat die kerel tegenwoordig op de loonlijst van Sega?

0

@El Ninjo Nouja, van dit apparaat weten we tenminste hoe het eruit ziet en wat voor games ervoor komen. Kun je van de ps5 niet zeggen ;) Wel extreem slecht dit, het scherm is zo klein dat je niks ziet zonder erboven te hangen met je ogen.

0
test

@-it- True, Maar dit is in de verste verte niet iets wat 'opschudding gaat veroorzaken in de gameindustrie' toch? De mini versies van de verschillende consoles waren het verzamelen misschien nog waard maar dit is gewoon een kind met een waterhoofd; te klein (al helemaal voor de westerse markt), maar 4 games per unit en te duur.

0
test

@El Ninjo bericht zou toch 4 juni komen dus misschien afwachten tot het 4 juni is in japan.

0

Aanbevolen voor jou