Game Dev Tycoon komt naar de Switch

Game Dev Tycoon komt naar de Switch

Game Dev Tycoon verschijnt op 8 oktober op de Switch eShop.

In Game Dev Tycoon is het de bedoeling om een virtuele ontwikkelingsstudio te runnen. Spelers beginnen in een kelder in de jaren '80 en moeten uitgroeien tot een echte ontwikkelaar, terwijl er parodieën op echte consoles blijven uitkomen.

Het spel verscheen vorig decennium al voor pc en smartphones. Game Dev Tycoon kwam toen extra in de media doordat de illegale versie van het spel anders was dan de officiële versie. Mensen die het spel illegaal downloadden, kregen in de game namelijk met meer piraterij te maken, waardoor het bedrijf van spelers eerder in financiële problemen kwam.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb vroeger op de tel heel veel game dev story gespeeld. Beviel toen goed voor een poosje dus wellicht als dit een beetje het zelfde werkt kan het wel leuk zijn.

0

Aanrader om te bekijken mocht je willen weten of de game je kan aanspreken: Jesse Cox's hilarische playthrough. https://www.youtube.com/playlist?list=PLFx-KViPXIkEfHZ1UWfEbe0JcSuL2gcI8 Maar in het kort: denk meer soccer manager en minder tycoon game en je komt redelijk in de buurt van wat dit spel is. Ik vond het wel grappig, het heeft een mild puzzel aspect.

0

Aanbevolen voor jou