Fysieke versie Flight Simulator bevat tien disks

Fysieke versie Flight Simulator bevat tien disks

Mensen die een fysieke versie van Microsoft Flight Simulator kunnen een goed gevulde hoes verwachten. De fysieke game bestaat namelijk uit maar liefst ten disks.

Dat zegt ontwikkelaar Mathijs Kok van Aerosoft, een van de makers van de simulator, op een forum. In het bericht zegt hij dat alle edities tien disks hebben, maar dat de Premium editie in een mooiere verpakking zit. “De sim zelf is relatief klein en de gestreamde inhoud van derden en online is volledig optioneel, dus de schijven bevatten voornamelijk de wereld en vliegtuigen geleverd door Microsoft die nodig zijn om de sim te laten werken. Het zijn een heleboel assets op een heleboel schijven, eigenlijk. Dit is veruit de grootste speciale editie voor elk spel in decennia”, zegt Kok op het Forum.

Flight Simulator

“Wanneer je de simulator installeert, zal de sim onmiddellijk de servers bijwerken en krijg je de allernieuwste versie voor de simulator zelf en wordt alle inhoud bijgewerkt," zegt hij. "Dit is een simulator die afhankelijk is van de Cloud als je alles ten volste wil benutten. De fysiek versie maakt het dus mogelijk voor mensen met een langzamere internetverbinding om de sim te installeren zonder de ' onnodige inhoud' te downloaden. De simulator is dus in alle opzichten 100% hetzelfde. De fysieke retail-versie geeft je gewoon een mooie doos, gedrukte handleiding en ongeveer 90 GB die je niet hoeft te downloaden. Er is geen verschil tussen de fysieke retail versie en de digitale versie die Microsoft online verkoopt."

Flight Simulator komt 18 augustus uit op de pc. Een releasedatum voor de Xbox One is nog niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als er 1 game schreeuwt om VR...

0
test

@Fordon_Greeman Jouw avatar. Geweldig. Ik mis m'n Amiga.

0
test

@Red Dead Demon Ik ook. Met emulatie kunnen oude tijden wel terug herleven, maar het is niet hetzelfde. Zou mooi zijn als remasters, waarvan er tegenwoordig wel iedere maand een paar verschijnen, ook eens zouden gebaseerd zijn op Amiga games. Turrican 2 is 1 van mijn favorieten.

0

@Fordon_Greeman VR staat ook hoog op de wishlist van de ontwikkelaar :)

0

Aanbevolen voor jou