Frozen Cortex komt op 10 maart uit Early Access | Gamer.nl

Frozen Cortex komt op 10 maart uit Early Access | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

Ook is er een grote singleplayer-update geweest. Ontwikkelaars Mode 7 laat in een blogpost en een video weten wat er nieuw is. De update voegt een permadeath-modus toe waarin spelers zo ver mogelijk moeten komen zonder dood te gaan.

Naast deze modi krijgt het spel verscheidene andere gamemodi met hun eigen submodi. Een hiervan geeft spelers beperkte tijd om hun beurten te spelen, vergelijkbaar met snelschaken. Verder zitten er nieuwe robots met aanpasbaar uiterlijk en nieuwe stadiums in om mee te spelen. Ook is het mogelijk om een replay van wedstrijden terug te krijgen.

Frozen Cortex is een turn-based spel waarin spelers tegelijk hun beurten spelen. Het doel is om de robots van de tegenstander uit te schakelen door zelf robots goed te positioneren en hun aanvallen juist te timen. Het spel is momenteel nog in Early Acce .


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou