FromSoftware bevestigt dat Elden Ring nog altijd in ontwikkeling is

FromSoftware bevestigt dat Elden Ring nog altijd in ontwikkeling is

Elden Ring, de nieuwe game van Dark Souls-ontwikkelaar FromSoftware, is nog altijd in ontwikkeling.

Dat bevestigt de studio via Twitter. In het Japanstalige bericht meldt de ontwikkelaar in eerste instantie dat er een gratis update uit is gekomen voor Sekiro: Shadows Die Twice. In een vervolgtweet wordt gemeld dat het bedrijf nog altijd werkt aan Elden Ring. "We hopen dat jullie er naar uitkijken."

Elden Ring werd tijdens E3 vorig jaar onthuld voor PlayStation 4, Xbox One en pc.Het spel heeft een open spelwereld en spelers bezoeken verschillende koninkrijken. Daarbij is de game hevig geïnspireerd door Noorse mythologieën. A Song of Ice and Fire-schrijver George R.R. Martin heeft een adviserende rol bij de game. Bandai Namco geeft het spel uit.

Buiten een eerste CGI-trailer zijn er nog nauwelijks details over Elden Ring. Sinds de eerste onthulling is het spel ook niet verder getoond. Fans wachten dan ook al geruime tijd op meer informatie over de game. Ondertussen heeft Bluepoint een remake gemaakt van FromSoftware's Demon's Souls. Deze remake komt vanaf de lancering van de PlayStation 5 op 19 november beschikbaar.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

"Fans wachten dan ook al geruime tijd op meer informatie over de game" - ik geloof daar geen bal van, echte fans laten zich graag verrassen. Online media wacht al geruime tijd op meer informatie want zonder informatie kunnen ze niet een paar dozijn speculatie videos produceren met 8 reclame punten.

0
test

@gimbal2 Wat een aannames.. jij hebt duidelijk de Elden Ring Reddit sub nog niet gezien.

0

@gimbal2 Wat betekent 'verrassen' als de game al is aangekondigd, en dus geen verrassing is? Wil een echte fan géén informatie over een nieuwe game? Is dat allebei niet een beetje paradoxaal? Ik heb zoveel vragen...

0
test

De trailer zegt natuurlijk weinig, maar ik droom er graag bij weg. Het wachten op games vind ik tegenwoordig geen probleem. Er is meer dan genoeg te spelen.

0

Aanbevolen voor jou