Free to play-versie PES 2016 beschikbaar | Gamer.nl

Free to play-versie PES 2016 beschikbaar | Gamer.nl

swapitems="function (a,b){return this[a]=this.splice(b,1,this[a])[0],this}">De gratis versie van Pro Evolution Soccer 2016 is sinds gisteren te downloaden voor PlayStation 4 en PlayStation 3. Uitgever Konami maakte dit bekend via zijn officiële website.</p>

De versie laat spelers aan de slag gaan met de myClub-modus, de tegenhanger van de Ultimate Team-modus in FIFA, uit de volledige game. Hierin is het mogelijk een eigen team samen te stellen met een coach, tactiek en spelers die door middel van in-game punten of microtransacties verkregen worden. Vervolgens kan hiermee tegen de computer of online tegen andere spelers gespeeld worden.

Naast de MyClub-modus geeft de versie ook toegang tot de Training-modus en Vriendschappelijke wedstrijden. In de laatste kan in twee stadions worden gespeeld met Juventus, A.S. Roma, FC Bayern Munchen, SC Corinthians, Palmerias, Brazilië en Frankrijk. Qua gameplay is de versie gelijk aan de volledige versie. De gratis versie is 24GB groot en te downloaden in de PlayStation Store.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou