Free-to-play steeds belangrijker voor PlayStation | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Sarah Thompson, senior account executive van PlayStation Free-to-play, laat weten dat tot haar verra ing in de Free-to-play sector een enorme groei in omzet is vastgesteld. Door deze groei verwacht Thompson dat Free-to-play in de komende 3 tot 5 jaar een groot aandeel van de omzet zal innemen.

Dit goede nieuws zorgt ervoor dat Sony ook in de toekomst is voorzien van een stabiele stroom omzet. Zij vindt ook dat Sony hierin de goede richting op gaat. Het aantal Free-to-play titels neemt steeds meer toe. Zo zijn games als PlanetSide 2, War Thunder en Warframe al beschikbaar in de PlayStation Store.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou