Frag anderen in stijl met de speciale Halo 2 headset | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Halo 2, welke Xbox bezitter zit er nou niet op het vervolg van een van de meest succesvolste Xbox games ooit te wachten?. Het media circus rond de game draait op volle toeren en langzaam worden we helemaal op gegeild, zoals op de Power Unlimited Awards waar je na een uur wachten en gek doen zo'n 5 minuten de game kon spelen.

Om de game nu echt in stijl te spelen is er een speciale Xbox Communicator op komst. Deze zal in de kleuren van Halo 2 zijn en belooft beter te zitten dan de headset van Microsoft. Of dat ook werkelijk zo zal zijn is nog maar de vraag natuurlijk, aangezien deze op het eerste gezicht niet al te comfortabel lijkt. Plantronics introduceert deze maand GameCom Halo 2, een speciaal ontworpen headset voor de Xbox en het langverwachte vervolg van Halo, het best verkochte spel van Bungie Studios.

Met de spraaktoepa ingen van de nieuwe headset hebben online gamers een voorsprong op de tegenstanders en kunnen ze de nieuwe effecten van Halo 2 op zijn volst beleven. De geluidskwaliteit is optimaal door de ruisdempende werking van de microfoon en de stevig zittende oortelefoon.

De GameCom Halo 2 headset is lichtgewicht en comfortabel, zodat gebruikers urenlang kunnen gamen. De headset is strak vormgegeven in de kleuren van het Halo 2 spel en bevat de logo en naam.

De headset zal vanaf oktober wereldwijd beschikbaar zijn.

Met dank aan RDJ134 voor het melden van dit nieuws.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou