[foutief nieuws]Demo Dungeon Siege III verkrijgbaar op Xbox 360 | Gamer.nl

[foutief nieuws]Demo Dungeon Siege III verkrijgbaar op Xbox 360 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In Dungeon Siege III zijn de krachtsverhoudingen binnen het land Ehb verstoord. Diverse partijen vechten om de macht over het land en een duistere kracht kan van deze onenigheid profiteren. Hoofdrolspeler Lucas probeert de strijdende partijen te verenigen, zodat het land niet ten prooi valt aan schurken.

 

In de actievolle role-playing game ligt de nadruk op een diepgaand verhaal dat talloze vertakkingen kent. Door de vele zijpaden die te bewandelen zijn, zijn keuzes belangrijk. De speler bepaalt hoe hij omgaat met de personen die hij ontmoet en welke mi ies hij wel en niet accepteert. Via een uitgebreid dialogensysteem kunnen spelers het verloop van hun verhaal bepalen. Dungeon Siege III komt op 17 juni uit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou