Foto van nieuwe Oculus Quest mogelijk gelekt

Foto van nieuwe Oculus Quest mogelijk gelekt

Via Twitter is mogelijk de eerste afbeelding van de nieuwe Oculus Quest gelekt.

De afbeelding werd geplaatst door WalkingCat, een van bekendere leakers op het gebied van technologie. Er gaan al geruime tijd geruchten over een nieuwe versie van de Oculus Quest.

Op de foto valt onder andere de witte kleur op, alsmede een nieuwe band om de headset op het hoofd te houden. De zijkanten lijken niet aanpasbaar, waardoor de headset wat wegheeft van de PlayStation VR - ook daar kan alleen via de achterkant de band aangepast worden.

Het is niet bekend of en wanneer Oculus een nieuw model van de Quest aankondigt. De eerste Quest is goed ontvangen, mede dankzij het feit dat er geen pc nodig is gebruik te maken van het apparaat - games kunnen op de Quest zelf afgespeeld worden. De headset kan wel aan pc verbonden worden indien gewenst.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nee, AUB niet alleen in wit.. bah bah.. En die headband ziet er niet erg fijn uit, grootste probleem bij de huidige quest is ook dat de comfort erg slecht is, ken bijna niemand met een quest die nog de originele headband heeft, meeste hebben een aanpassing door bv de vive deluxe audio headstrap te 'monteren' aan hun headset. Maar het gaat schijnbaar dus voornamelijk om een kleine upgrade, oa hz is verhoogd naar 90hz (huidige displays zouden het al kunnen, maar mag blijkbaar niet zomaar omdat de headset FCC gekeurd is op 75hz).

0
test

@SuperDre Ik heb nog steeds de standaard hoofdband. Vind die eigenlijk prima. Zelfs voor een paar uur. Heb overigens geen ervaring met betere dus kan niet vergelijken. Wat ik persoonlijk het meest zou willen in de nieuwe quest is een grotere fov en resolutie.

0
test

@Sabor Had eerst de quest besteld, toch geannuleerd en de rift s genomen. Daarna nam een vriend de quest. Opgehad. Het eerste wat me opmerkte was hoe stug en nouja.. kut hij zit. Het is niet afschuwelijk, als je niet beter weet zal het vast meevallen. Maar een pretje vond ik het niet.

0
test

@Sabor tja, als je niet beter gewend bent dan geloof ik het best ja. Ik zou zeggen kijk eens op aliexpress wat er allemaal te krijgen is voor je Oculus Quest: https://nl.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20200723125930&SearchText=oculus+quest

0

Aanbevolen voor jou