Forza Horizon 5 is de grootste Xbox Game Studios-lancering ooit

Forza Horizon 5 is de grootste Xbox Game Studios-lancering ooit

Forza Horizon 5 betreft de grootste lancering voor een Xbox Game Studios-spel ooit.

Dat meldt Aaron Greenberg van Xbox op Twitter. Hij bevestigde gisteren dat er inmiddels meer dan zes miljoen spelers van de racegame zijn, wat neerkomt op "een record voor de grootste Xbox Game Studios-lancering ooit".

Forza Horizon 5 is sinds 9 november beschikbaar op Xbox Series X en S, Xbox One en pc, alsmede Xbox Game Pass. De game was wel al enkele dagen eerder beschikbaar voor mensen die een speciale editie hadden aangeschaft.

Gamer.nl gaf het racespel een 8,5: "Forza Horizon 5 is een prachtige, gelaagde en omvangrijke representatie van de globale autocultuur. Of je nu wilt driften in een opgevoerde Supra of de supersnelle elektrische Porsche Taycan op z’n staart wilt trappen, Forza Horizon 5 doet het met verve."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik snap de populariteit zeker! Maar na bijna een week spelen, stoort het mij dat ik eigenlijk geen idee heb wat ik aan het doen ben. Je bouwt zo snel progressie op, waardoor je snel nieuwe dingen vrijspeelt, dat het me overweldigd. Meer mensen die last hebben om wat lijn te houden tijdens het spelen?

0

Ja t is een grote speeltuin, je kan niet alles tegelijk haha. Ik zou eerst eens beginnen met focussen op 1 aspect van de game.

0
test

@Rutgie ja dat heb ik ook en had ik met FH4 ook al. Er is zoveel te doen dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

0

Gebruik slim de filter op de map. Zet je focus op het gene waar je op dat moment zin in hebt. Ik filter persoonlijk alles al weg behalve alles wat ik nog niet gedaan heb, en ben alles een keer aan het doen. Je kan de map met zo vol maken als je wilt met de filter. Soms voelt het alsof je flink progressie aan het maken bent, maar dat valt op grote schaal wel mee. Ik ben nu level 90, en heb 110 auto’s.. dus nog een hoop te gaan. Ik neem de tijd, wel alles een keertje gedaan hebben, en ondertussen rustig wegen verkennen, borden meepakken en auto’s fotograferen.

0
test

@Ocat dat is een goeie.

0
test

@Ocat Dat ik zelf niet aan het filter gedacht heb, facepalm. Dankjewel!

0
test

@Rutgie het is inderdaad een sandbox. Mij bevalt dat goed. Je moet n beetje je eigen doelen maken. Ik ben momenteel favoriete/goede auto's in elke klasse aan het verzamelen zodat ik online kan gaan racen!

0
test

@Frezzle Ik heb de afgelopen week maar vooral van alles en nog wat uitgeprobeerd om te ontdekken wat me ligt. Ik denk dat ik me eerst maar zoveel mogelijk op de single player content ga richten en de Forzathon links laat liggen. Online races gingen nog niet zo lekker bij mij, wat connectieproblemen.

0
test

Ik ben iemand die normaal totaal niet van race games houdt maar FH5 vind ik wel echt geweldig! Het speelt lekker weg en de difficulties zijn zodanig dat vrijwel iedereen het makkelijk kan spelen.

0

Aanbevolen voor jou