Meer dan vijftien miljoen spelers voor Forza Horizon 5

Meer dan vijftien miljoen spelers voor Forza Horizon 5

Forza Horizon 5 is sinds lancering door meer dan vijftien miljoen mensen gespeeld.

In de loop van de releasemaand afgelopen november behaalde de game al de tien miljoen spelers, maar dat zijn er nu dus meer dan vijftien miljoen geworden. Xbox deelde het nieuws op social media.

Het gaat daarbij logischerwijs niet alleen om verkochte exemplaren. Forza Horizon 5 is te koop op Xbox-consoles en pc, maar kan ook gratis gespeeld worden via Xbox Game Pass voor consoles en pc.

Forza Horizon 5 ontving een 8,5 op Gamer.nl: "Forza Horizon 5 is een prachtige, gelaagde en omvangrijke representatie van de globale autocultuur. Of je nu wilt driften in een opgevoerde Supra of de supersnelle elektrische Porsche Taycan op z’n staart wilt trappen, Forza Horizon 5 doet het met verve."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Tja dat heb je met die abbo diensten. Volgens mij kan netflix dit elke dag noteren bij sommige films of series. Beetje non nieuws, iedereen probeert natuurlijk die game ff uit als je 10 euro per maand betaald voor tijdelijke games.

0
test

@GoofyZ3 Ja want elke game op Gamepass heeft 15mil spelers. Clown.

0

@GoofyZ3 Beetje zure reactie. :D

0
test

@GoofyZ3 Tja precies. Dont look up heeft al 150 miljoen kijk-uren op netflix maar daarbij vertellen ze niet wie hem na 5 minuten heeft uitgezet. Creatief boekhouden noemen we dat.

0
test

@ali3n8tor Ja precies dat. En hoe goed ze iets vinden. Als iets 'gratis' beschikbaar is via je abbo dan ga je het kijken of proberen. Als je dat niet doet kan je net zo goed je abbo opzeggen. Hebben ze niet zoals steam dat je live kan zien hoeveel mensen het spelen ipv users op te tellen. Ik weet nog wel dat Days gone ontwikkelaar juist pissed was omdat ze pas erkenning kregen wanneer het spel gratis op psn stond bij je abbo. Iedereen ging het ineens spelen.

0
test

@ali3n8tor 150 miljoen kijkuren zijn 150 miljoen kijkuren die ze aan je dienst gekluisterd houden en wegkapen bij de concurrentie. Als je nou 'kijkers' had gezegd dan hadden die 5 minuten inderdaad erg jammer geweest. 15 miljoen spelers is meer creatief boekhouden. Ik heb er zelf een uur of 10 inzitten wat aan de lage kant is voor deze game, maar dat is puur door Halo Infinite waar nu de teller op dik 200 uur staat.

0
test

@GoofyZ3 maar forza h5 had al miljoenen spelers voordat ie op gamepass stond, omdat men de premium editie gekocht had. Ja er zullen ook mensen zijn die hem aandeden en weer uit maar forza is zeker een succes dat kan je ook op steam cijfers zien zelfde als halo.

0

@GoofyZ3 er zijn zat games op gamepass die ik nooit probeer dus jij doet net zo goed aan creatief boekhouden door te stellen dat iedereen met gamepass die game probeert. Forza probeer ik ook niet want ik vind racegames niks en ik ben vast niet de enige.

0
test

@GoofyZ3 Ik denk dat 'iedereen' overdreven is maar ik weet nagenoeg zeker dat het aantal spelers hoger is dan wanneer de game niet op Gamepass had gestaan. Maar dan nog is dit een fantastische prestatie, 15 miljoen spelers! Holy shit!

0
test

@GoofyZ3 Ah vandaar dat Aoe4, Halo infinite en FH5 in de top 10 staan van hoogste opbrengst op steam van spellen die vorig jaar zijn uitgekomen. En dat terwijl die 3 allemaal in de laatste 3 maanden uitgekomen zijn. Dat er nog steeds mensen zijn die denken dat gamepass een rental service is en mensen games niet kopen als ze gamepass hebben. Dan leef je onder een wel erg grote rotsblok

0
test

Leuk nieuws, wij spelen hem nog wekelijks en de game blijft leuk. Afgezien van de periodieke connectieproblemen als je met een groot convoy events wil starten zijn de meeste issues verholpen.

0

Aanbevolen voor jou