Fortnite werkt samen met Jordan in nieuwe spelmodus

Fortnite werkt samen met Jordan in nieuwe spelmodus

Fortnite werkt samen met Jordan in nieuwe spelmodus.Ook is er een korte trailer uitgebracht van het tijdelijke evenement.

Epic Games is een samenwerking aangegaan met het schoenenmerk Jordan voor een nieuwe tijdelijke spelmodus in Fortnite, genaamd The Downtown Drop. Het is al de derde keer in korte tijd dat Epic Games grote merken betrekt bij het battle royale-spel. Zo werden eerder tijdelijke spelmodi uitgebracht in het teken van Avengers: Endgame en John Wick 3: Parabellum.

In de nieuwe tijdelijke spelmodus, waaraan is meegeholpen door bekende Fortnite-mapmakers NotNellaf enTollmolia, moeten spelers freerunnen over een parcours en hierbij zoveel mogelijk munten verzamelen. Ook zijn er uitdagingen om te voltooien, waarmee negen verschillende skateboards vrijgespeeld kunnen worden als Back Bling. Spelers die de nieuwe Hang Time-set hebben aangeschaft, hebben bovendien toegang tot extra uitdagingen en vrij te spelen cosmetische items.

Vandaag is ook patch v9.10 uitgebracht voor Fortnite. In de update wordt onder andere het Hot Spots-systeem geïntroduceerd, dat elke ronde willekeurige locaties kiest op het eiland. Op deze locaties kan vervolgens meer en betere loot worden gevonden en is er een grotere kans op Supply Drops.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hot Spots is een erg goed idee! Dit zorgt er hopenlijk voor dat niet 60% van de server verdwijnt in Neo Tilted na de eerste cirkel.

0

Aanbevolen voor jou