Fortnite sluit negende seizoen af met gevecht tussen monster en robot

Fortnite sluit negende seizoen af met gevecht tussen monster en robot

Het ziet ernaar uit dat het negende seizoen van Fortnite wordt afgesloten met een groot gevecht tussen een monster en een robot. Dit evenement moet volgens dataminers aanstaande zaterdag plaatsvinden.

Het tiende seizoen van Fortnite begint volgens geruchten op 1 augustus, wat betekent dat Seizoen 9 alweer bijna ten einde is. De kans is groot dat deze overgang naar het volgende seizoen zoals altijd weer wordt gevierd met een groot evenement in het spel, welke deze keer waarschijnlijk te maken heeft met een groot gevecht. Dataminers hebben ontdekt dat dit evenement het aankomende weekend plaatsvindt, op zaterdag 20 juli.

Het einde van een Fortnite-seizoen wordt altijd voorafgegaan door een aantal gebeurtenissen op het eiland van de battle royale-game. Zo stond dit seizoen in het teken van een mysterieus monster, waarvan het oog opdook in Polar Peak. Het monster, bekend onder de naam Cattus, is inmiddels verdwenen en zwemt rond het eiland van Fortnite. Eerder vandaag viel het spelers nog op dat Cattus zich weer aan het verplaatsen is en steeds dichterbij het eiland in de buurt komt.

Een grote robot die momenteel wordt gebouwd bij de Pressure Plant in Fortnite, suggereert dat een groot gevecht met het monster aanstaande is. Deze robot mist op het moment van schrijven alleen nog een hoofd en heeft volgens dataminers de passende naam Doggus. Wanneer het gevecht tussen Cattus on Doggus waarschijnlijk aankomend weekend plaatsvindt, kunnen spelers dit gevecht mogelijk vanuit de lucht volgen op een grote drone.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou