Retail Row komt terug in Fortnite v10.10

Retail Row komt terug in Fortnite v10.10

De nieuwste update voor Fortnite is nu beschikbaar voor de pc, PS4 en Xbox One. De update bevat onder andere de terugkomst van Retail Row en World Run LTM.

In de nieuwste patch notes van Fortnite is onder andere de locatie Retail Row terug. Een Rift Zone heeft ervoor gezorgd dat Mega Mall weer Retail Row is. De prijzen zijn ook weer naar beneden gegaan, maar het risico is groter geworden doordat vijanden het winkelcentrum voor zichzelf willen hebben.

Watch on YouTube

World Run LTM is een modus die er voor gelimiteerde tijd is. Het doel van deze modus is om je een weg te banen door vallen, lavaputten en nog meer om de tegenstander te verslaan. Er kunnen 16 spelers in 4 teams het tegelijkertijd tegen elkaar opnemen; het eerste team dat 30 munten verzamelt is de winnaar.

Er zijn tevens een aantal nieuwe wapens en items. In de tijdelijke modi Sword Fight Squads en Duos is nu de Infinity Blade te vinden. Verder neemt het nummer van resource stacks die te vinden zijn in de kisten in Tilted Town toe van 1 naar 3.

De Brute-mechs hebben ook een aantal updates gehad zoals een richtlaser die zichtbaar wordt wanneer een speler een raket lanceert. Deze zal zichtbaar zijn voor teamgenoten en vijanden. De audio en visuele feedback zijn ook verbeterd, Brutes zullen nu gedurende de gehele match spawnen in plaats van wachten tot de Storm-fase eindigt.

Op smartphones kunnen push-notifcaties nu ook worden aangepast vanuit de game zelf. Teamgenoten en Quickbar HUD’s zullen nu tevenszichtbaar zijn in spectator modus. De ‘quit’ knop is weggehaald van het begin scherm en de ‘Push To Talk’ knop is terug voor wanneer de speler in de Battle Bus is.

De gehele lijst met patch notes kunnen hier gevonden worden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou