Fortnite organiseert panel rondom rassenongelijkheid

Fortnite organiseert panel rondom rassenongelijkheid

Fortnite en organisatie ØPUS United houden een in-game href="https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/news/watch-we-the-people-in-fortnite">panel </a>rondom rassenongelijkheid, genaamd We The People.

We The People is bedoeld om de 'dialoog rondom rassengelijkheid in de Verenigde Staten te bevorderen' en 'oplossingen voor systematisch racisme' te behandelen. Verschillende discussies worden gevoerd met zwarte en gekleurde mensen uit de muziek-, sport- en entertainmentindustrie.

Het panel wordt geleid door Van Jones, met oud-hoofdredacteur van Teen Vogue Elaine Welteroth, The Atlantic-schrijver Jemele Hill, rapper Killer Mike en artiest Lil Baby als gasten.

Fortnite organiseert regelmatig evenementen in de game. Zo waren laatst filsm als Inception, Batman Begins en The Prestige te zien en trok een concert van Travis Scott ruim 27 miljoen kijkers.

We The People is vandaag om 15:46 uur te bekijken in de Party Royale-modus van Fortnite. Daarna wordt de uitzending 24 uur lang om het uur herhaald.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een in-game panel organiseren klinkt meer als iets interactiefs. Als ik zo verder lees lijkt het er meer op dat het om een vooraf opgenomen panel die wordt afspeeld gaat

0

@Millman7 dat lijkt mij logisch, zoiets wil je niet live doen. Het is en blijft internet

0
test

Als de mensen op de foto het panel zijn, dan ziet het er inderdaad niet erg gelijk verdeeld uit wat betreft 'ras'.

0
test

@Gekke Dirkie wat had je dan graag gezien? Dat er blanken bij zouden zitten? Dat kan natuurlijk niet hè, die hebben allen wit privilege 😅

0
test

@wokkel ik zie alleen Afro-Amerikanen. Denk je dat er alleen blanken en zwarten in Amerika zijn?

0
test

@Gekke Dirkie want blanke mensen worden onderdrukt en hebben een panel nodig over hoe minder het is om blank te zijn? Je snapt het echt niet of wel? Dit panel gaat niet over gelijkheid, het gaat over systematisch racisme.

0
test

@Millman7 ik zie alleen Afro-Amerikanen. Denk je dat er alleen blanken en zwarten in Amerika zijn?

0

@Millman7 temper temper... it's okay TBW

0

Aanbevolen voor jou