Fortnite opgeslokt door zwart gat, luidt 'Chapter 2' in

Fortnite opgeslokt door zwart gat, luidt 'Chapter 2' in

Gisteren kwam het tiende seizoen van Fortnite Battle Royale ten einde doordat de gehele map werd opgeslokt door een zwart gat.

Wanneer spelers nu inloggen in een potje, is er alleen een zwart gat te zien en zijn er wat achtergrondgeluiden te horen. Dit is tevens te bekijken via onderstaande livestream. Men kan de gebruikelijke game dus niet spelen. Wel is er een minigame gebaseerd op Galaga te spelen wanneer men de Konami-code invoert (omhoog, omhoog, beneden, beneden, b/o, a/x, start/enter).

Hoewel het niet officieel duidelijk is wat er na het zwarte gat gaat komen, is de meest gangbare theorie dat niet seizoen 11, maar een compleet nieuw hoofdstuk van de game ingeluid wordt. Een lek op de App Store wijst op een 'Chapter 2'. Fans vermoeden dat er een compleet nieuwe map gaat verschijnen, natuurlijk met een nieuwe verhaallijn.

Watch on YouTube
Media has no description

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb het live event gezien. Dit was zeer goed gemaakt. Toen alles op zwart ging dacht ik dat dit de normale downtime was voor het nieuwe seizoen. Na meer dan 13 uur is de grap er wel van af. Epic heeft nog steeds niets laten weten wat we kunnen verwachten van Seizoen 11 / Chapter 2. Fortnite is niet eens speelbaar. :/ Ik vind het niet erg om te wachten en niet te spelen. Maar ik verwacht wel van Epic dat ze met een releasedatum gaan komen voor het vervolg. Tot nu toe is het alleen maar radiostilte.

0
test

Is ondertussen Save The Works al uit Early Access? Zoals zij beloofde 4 jaar geleden;P

0
test

@Markus88 Er gaan geruchten dat deze in Chapter 2 uitkomt en F2P word :)

0
test

@MelvinChowder Speel nog bijna dagelijks een uurtje of twee Save the World, maar ik weet niet of het al F2P klaar is. Nu weet ook niemand wat Season 11 daar aan veranderd natuurlijk. Heb Augustus 2016 een Closed Alpha key gekregen en speel het eigenlijk sinds dien :)

0

Aanbevolen voor jou