Update: Fortnite: Chapter 2 is nu online

Update: Fortnite: Chapter 2 is nu online

Update: Het eindeloos staren naar een zwart gat is voorbij. Fortnite: Chapter 2 is nu speelbaar voor iedereen die de update heeft uitgevoerd.

Origineel bericht: Twitter-gebruiker ShiinaBR deelt een schermafbeelding van de nieuwe map van Fortnite genaamd Appolo, evenals nog een trailer voor het nieuwe seizoen.

Eerder vandaag is de trailer voor Fortnite: Chapter 2 gelekt, waarin de mogelijke nieuwe map zichtbaar was. De update is vrij groot, voor PlayStation 4 en Xbox One is het 8GB en voor pc is het 20GB.

Zojuist is een schermafbeelding van de nieuwe map gelekt, Twitter-gebruiker Shiina-BR deelt een afbeelding waarin deze map van bovenaf te zien is. Twitter-gebruiker FortTory deelt de schijnbare naam van de map, 'Appolo', dit blijkt uit bepaalde documenten.

ShiinaBR heeft ook een story-trailer van Fortnite: Chapter 2 gedeeld, niet dezelfde als eerder deze ochtend. In deze trailer krijgen wij nog meer te zien van de nieuwe map terwijl we de activiteiten van een aantal personages volgen. De kans is groot dat het einde van het zwarte gat nadert.

De Fortnite: Chapter 2-update is vanaf nu beschikbaar om te downloaden voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou